Herbert Denk op zondag 16 juni

Makkelijk meer verkopen, door effectief netwerken

Netwerken is meer dan alleen visitekaartjes uitwisselen; het gaat om het creëren van waardevolle relaties die jou kunnen aanbevelen en helpen bij het bereiken van je zakelijke doelen. Voor de meeste ondernemers in het algemeen en kennisondernemers, zakelijke dienstverleners en professionals specifiek geldt, dat ze het vak 'verkopen' niet of nauwelijks geleerd hebben. Ze denken dat het hebben van inhoudelijke kennis en vaardigheden voldoende is voor het opzetten van een succesvol bedrijf. En dat is natuurlijk ook belangrijk, want we willen kwalitatief hoogwaardige en professionele diensten leveren aan onze klanten.

Maar als je vervolgens niet weet hoe je jouw aanbod effectief in de markt zet, hoe je gemotiveerde én goedbetalende klanten aantrekt, dan zul je uiteindelijk niet succesvol zijn met je bedrijf.

Deze 1-daagse training is voor jou als:

  • Je graag meer en betere aanbevelingen ontvangt vanuit jouw netwerk.
  • Je eigenlijk nooit écht geleerd hebt hoe je effectief netwerkt.
  • Je genoeg hebt van klantengesprekken die je veel tijd en energie kosten en die maar niet tot resultaat leiden.
  • Je graag effectievere verkoopgesprekken wilt voeren waardoor klanten makkelijk JA zeggen op je aanbod, zodat je omzet stijgt.
  • Je een effectieve methode wilt leren waarmee je makkelijk in gesprek komt met jouw potentiële klanten binnen bedrijven waar jij graag mee wilt samenwerken.
  • Je interesse hebt in de psychologie van het verkopen en hoe inzicht hierin je helpt om van potentiële klanten betalende klanten te maken. (Dan wil je deze 1-daagse training écht niet missen!)
  • Je zin hebt in een leuke, gezellige én leerzame dag waarop je kunt sparren, leren en inspireren met en van gelijkgestemde energieke ondernemers.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze training leer je het hele traject van netwerken tot en met het afsluiten van orders. We leggen de nadruk op het opbouwen en benutten van je netwerk om zo meer en betere aanbevelingen te krijgen. Je leert hoe je met de 4 C's (Competence, Credibility, Clarity, Connectivity) jouw netwerk kunt versterken en effectief kunt inzetten voor je zakelijke groei.

Je zult praktische technieken leren om gesprekken aan te knopen met potentiële klanten en deze om te zetten in succesvolle verkoopgesprekken. Door effectieve netwerkstrategieën te combineren met bewezen verkooptechnieken, zul je in staat zijn om jouw omzet te verhogen en een sterk, duurzaam bedrijf op te bouwen.

Wil je meer weten laat hier je gegevens achter.


Berichten

Er zijn nog geen berichten.

Wil je een bericht achter laten?
Oeps! U heeft de anti-spam niet correct ingevuld
Om te versturen, klik de cloud en de iPad aan.