Herbert Denk op maandag 18 september

Werk aan je netwerk met de 4 C's

Als lid van BNI heb ik mij vaak afgevraagd waarom sommige mensen meer aanbevelingen ontvangen dan anderen. Na 12,5 jaar lidmaatschap bij BNI ontdekte ik het antwoord: de Vier C's. Deze vormen de basis van alle relaties. Ik ben ervan overtuigd dat het begrijpen van deze concepten cruciaal is voor het genereren van doorverwijzingen.

Competentie (Bekwaamheid): Is iemand bekwaam in wat hij of zij doet? We moeten ervan overtuigd zijn dat hun vaardigheden voldoende zijn om het probleem dat we hebben op te lossen.

Credibiliteit (Geloofwaardigheid): Kunnen we deze persoon vertrouwen? Zowel in persoonlijke als zakelijke relaties willen we zeker weten dat onze geliefden en projecten veilig en in betrouwbare handen zijn.

Clarity (Duidelijkheid): Communiceert deze persoon duidelijk? We verlangen naar heldere communicatie met de mensen waarmee we omgaan. Ook willen we precies weten wat onze netwerkpartners nodig hebben, zodat we hen passende doorverwijzingen kunnen bieden.

Connectivity (Connectiviteit): Met wie is deze persoon verbonden? Connectiviteit gaat zowel over de kwaliteit als de hoeveelheid van hun connecties. Mensen die goed verbonden zijn, kunnen anderen helpen de juiste contacten te leggen.

Ik geef twee keer een training geef over dit onderwerp.

De online training vindt plaats op 17 oktober

en de offline training op 1 november tijdens de winterschool van BNI Amsterdam, Gooi en Vechtstreek en Noord-Holland


Berichten

Er zijn nog geen berichten.

Wil je een bericht achter laten?
Oeps! U heeft de anti-spam niet correct ingevuld
Om te versturen, klik de telefoon en de iPad aan.