Herbert Denk op maandag 27 februari

7 manieren om in contact te blijven.

In een video op https://ivanmisner.com/ legt Ivan Misner zijn 7 strategien uit hoe in contact te blijven of opnieuw in contact te komen met je relaties. Hier een paar tips hoe dat te verwerken in Perfectview CRM.

Sorteren van je relaties

Je kan nooit met iedereen in contact blijven maak een keuze met wie wil je in contact blijven dat kan zowel een persoonlijk als een zakelijk contact zijn.
In Perfectview doe je dat heel makkelijk door middel van “Kenmerken”. Ikzelf gebruik daarvoor de VCP indeling.

Gebruik het systeem dat zij gebruiken.

Elk van je contacten heeft een voorkeur van communicatie systeem. Gebruik dat wat zij gebruiken. Is het Facebook gebruik dat, maar Pinterest, Snapchat, Instagram alles is goed. In Perfectview bij “Extra info” kan je dat uitstekend kwijt.

Gebruik de Social media platformen die zij gebruiken.

Om op de hoogte te blijven via een Social Media Platform gebruik ik in Perfectview de "social media" tab hier kan je Facebook, Linkedin en Twitter op kwijt. Voor BtoB contacten voldoende lijkt me. Het voordeel daarvan is dat via “Dashboard” makkelijk de publicaties kan volgens.

Stuur eens een brief of een kaart

Hoe ouderwets wil je het hebben maar heel vaak trekt het wel de aandacht en het wordt  gewaardeerd. Idee om een brief / kaart te sturen?

  • Een uitnodiging voor een event ( BNI Meeting ).
    Je maakt de brief eenmaal als “Word Activiteit sjabloon” in Perfectview en vervolgens gebruik je hem per persoon.
  • Verjaardag De datum kan je kwijt in het “Overige” tabblad.
  • Hoor je iets via een social media platform? Reageer met een kaartje.

Instant messaging platforms.

Het is mij verleden jaar twee maal overkomen dat ik een offerte aanvraag via WhatsApp heb ontvangen en 1 x per SMS! Sindsdien maak ik per klant een aantekening bij “Extra info” welk messaging platform zij het liefst gebruiken.

Periodieke “hoe gaat het” telefoontjes.

Dat zijn van die klussen die iedereen zich voorneemt maar die nooit echt goed worden uitgevoerd. het begint met het inplannen van het eerste telefoontje en vervolgens bij “Opvolging” de datum instellen voor de volgende datum waarop je gaat bellen.

Face to Face

Er gaat niets boven een goed 1-op-1 gesprek met een (potentiƫle) referral partner. Plan je afspraak in Perfectview en laat dit synchroniseren met je Google calendar, Apple calendar of Outlook.

Gebruik voor het synchroniseren de Microsoft Windows "Outlook Addin" of de "Externe agenda" Ical link. Beiden te vinden onder de persoonlijke instellingen.

 


Berichten

Er zijn nog geen berichten.

Wil je een bericht achter laten?
Oeps! U heeft de anti-spam niet correct ingevuld
Om te versturen, klik de iPad en de camera aan.