Herbert Denk in BNI, kookclub op woensdag 08 maart

BNI Kookclub

7 maart was het dan zover, de eerste BNI Kookclub in Amsterdam bij CookYourLife onder leiding van Leo Keijzer.

Na een korte introductie van Leo gingen we aan de slag om dit menu te bereiden

  • Pompoenbrood
  • Tapenade
  • Inktvis tempura
  • Bagna cauda met groenten
  • Loup en croute (zeebaars in bladerdeeg, gevuld met groentes)
  • Aardappels, speciaal gesneden in de vorm van een tonnetje.
  • Creme brulee

Eerst uitleg over basis handelingen en dan in teams aan de gang met de verschillende gerechten. Ikzelf heb me samen met Riske de Vries gestort op het pompoenbrood. En samen met Rob van Westerop op de zeebaars.

Hier een kleine foto impressie van de avond.

 

 


Berichten

Er zijn nog geen berichten.

Wil je een bericht achter laten?
Oeps! U heeft de anti-spam niet correct ingevuld
Om te versturen, klik de camera en de cloud aan.