Herbert Denk op donderdag 23 augustus

BNI workshop "bezoekers uitnodigen" .

Sterke BNI chapters hebben aantoonbare goede resultaten als het gaat om aanbevelingen en omzet. De doorlopende aanwezigheid van bezoekers is een belangrijke pijler voor sterke chapters.

Elke bezoeker die een lid meebrengt, levert een nieuw netwerk op voor alle leden. Andersom, geef je jouw bezoeker een introductie bij andere ondernemers! Kortom: het uitnodigen van bezoekers is niet voor niets één van de drie positieve bijdragen.

Over deze positieve bijdrage gaat het vooral tijdens deze workshop.

Hoe meer leden van een chapter deze workshop volgen hoe meer bezoekers, aanbevelingen en omzet er zullen zijn.

Je kan je hier aanmelden


Berichten

Bericht van: Marien Verkamman geplaatst lang geleden om HH.07
Beste frans, Ik zit namens Trajectum bij BNI Torenstad in Zutphen en zag jouw workshop bezoekers uitnodigen. Bijna elke dinsdagochtend geef ik een kleine training en ik vroeg me af of je deze workshop ook op papier hebt staan, het is voor mij niet handig om zo maar even naar Amsterdam te komen. Het uitnodigen van bezoekers is bij ons wel een punt dus ik wil daar veel meer aandacht aan geven. Dus wellicht dat je mij kan helpen. mvg Marien Verkamman

Wil je een bericht achter laten?
Oeps! U heeft de anti-spam niet correct ingevuld
Om te versturen, klik de telefoon en de iPad aan.